Nové hodnocení

Vložit nové hodnocení

Pro vložení nového hodnocení zadejte PIN Vaší realizované objednávky. Pokud vkládáte hodnocení z odkazu v notifikačním e-mailu, PIN je již správně vyplněn.

Komentáře

Hodnocení ověřených zákazníků (45)

A.K. 50602 Jičín

27.01.2021

Díly bezvadně funguji
Auto opět brzdí a nic neskřípe a nevrže
Kontrola dle Vin
Zadne

J.B. 50601 Jičín

26.01.2021

Díly byly doručeny rychle
Vše pasovalo jak mělo
Skvělá práce a žádné problémy s nepasujicími díly jako v jiných e-shopech
Není co vytknout...

J.B. 50601 Jičín

18.01.2021

Rychlost doručení
Ochota
Komunikace
Péče o zákazníky - ověření modelu auta

C.H. 27322 Hospozín

13.12.2020

Objednala jsem si bez pomoci přítele stěrač dozadu i takový ty tyčinky co drží zadní dveře
Skvělý systém jak objednat
vyměnit musel přítel ale měl to hned :o)))

P.E. 54303 Vrchlabí 3

13.11.2020

První obchod s autodíly, kde si i blondýna dokáže objednat ulomenou páčku
Rychlé dodání druhý den
ne

H.K. 27201 Kladno

12.11.2020

Rychlost
Skvělý přístup
Velmi rychlé dodání
Široký výběr dílů
-

T.H. 77900 Olomouc

25.10.2020

Obstojný sortiment
Dobrá cena
Velký výběr
nízké ceny
-

Z.Č. 69612 Hovorany

10.10.2020

zajímavý a rychlý způsob objednání dílu
dodání za dva dny, dobře zabaleno (reflektor)
nevím o žádné

T.O. 68723 Ostrožská Lhota

08.10.2020

výfuk skvěle pasuje
dodání českou poštou kupodivu za dva dny
dobrá cena fakt jsem dost ušetřil
při montáži jsem utrhal skoro všechny šroubky byli zrezlý a ty nejsou součástí výfuku což je škoda
musíte pro matičky a šrouby do ferony

T.M. 33153 Hvozd u Plas

23.09.2020

dodání dílů
Rychlost dodání a vždy mi poradí s výběrem vhodného náhradního dílu
Zboží do druhého dne na pobočce
Velmi dobré jednání ze strany obchodu

Z.C. 58601 Jihlava

14.09.2020

Rozumná cena
svižně dodáno
dobrá cena dopravy
DOPORUČUJI

H.B. 41145 Úštěk

01.09.2020

Zase jezdím - stálo to litr, čekal jsem aspoň pět
Všechno
Nic

L.M. 66423 Čebín

12.08.2020

druhý nákup a opět maximální spokojenost
ceny opět nižší než u konkurence
perfektně zabaleno
o ničem nevím

Š.O. 54981 Meziměstí u Broumova 1

31.07.2020

rychlost přesnost ceny
všechno
nic

M.K. 66472 Jinačovice

29.07.2020

Rychlé a včasné vyřízení
Díly skvěle pasovaly díky prověření pomocí VIN vozidla, což dělá málo kdo
Opět příště se na ně obrátím
žádné

S.N. 28904 Opočnice

28.07.2020

přesně pasující čepy i spojovačky
dobrá cena
PPL dovezlo až do garáže
nevýhody nevidím

S.H. 79604 Prostějov

23.07.2020

Objednané zboží mi bylo doručeno do dvou pracovních dnů
bylo to zboží,které jsem si objednal
Mohu doporučit
Cena dodání v termínu

D.J. 280 02 Kolín

20.06.2020

Fabia - matičky plastů pod podlahou uhnily, plast visel pod autem jak ocas a půl dne jsem se je pokoušel najít někde na netu - z těch rezavejch zbytků ani nebylo jasný co je to za matičky
Nakonec jsem našel autorobota, popsal a nafotil a za půl hodiny volal pán, že jde o jakési plechové kroužky a kolik jich chci poslat
Druhý den vyzvedávám na Zásilkovně. Neskutečný.
Doporučuju všem, funguje to skvěle a rychle
Naprosto nic - dokonalá služba

I.R. 40001 Ústí nad Labem

15.06.2020

zbozi dorazilo rychle
Za značkový díl lepší cena než ve značkovém servisu
dodáno následující den
Přehledný e-shop

B.M. 340502 Děčín

25.04.2020

Jednání OK
Rychlost doručení a cena značkových dílů
Nakupuji pravidelně
Potreboval jsem poradit a perfektni komunikace

H.R. 26293 Nalžovice

15.04.2020

Plechařina na Fiata za neskutečné ceny
Opravné plechy skladem!!!
Doporučuji
nic

A.I. 46352 Osečná

28.03.2020

Maximální spokojenost
Zboží mi bylo doručeno velmi rychle a v požadované kvalitě
-

V.T. 31200 Plzeň

15.03.2020

Velký výběr
Rozumné ceny
Rychlé dodání
Doporučuji
nic

T.N. 28002 Kolín

12.03.2020

Hrozně snadné objednání dílů - dvě fotky
Objednáno v pondělí večer, ve středu vyzvednuto v zásilkovně
Zrcátko je přesně co jsem potřeboval
Nevím o žádných

L.C. 79083 Široký Brod

04.03.2020

Čepy skvěle pasují
Za tu cenu nemá chybu
Doporučuji
Nemá

B.D. 34509 Pocinovice

02.03.2020

velmi sympatický a jednoduchý systém objednání
alternátor úchytky i řemen jsou správné pro náš vůz
cenu jsme čekali fakt o hodně vyšší takže spokojenost
třetí košík je pro běžné zájemce zbytečný je tam moc položek
možná automechanik by si vybral

A.H. 125 00 Praha

01.03.2020

Super komunikace
Díly pasují
Nic

L.Ž. 53002 Pardubice

17.02.2020

Nízká cena náhradních dílů
Spojka od luku se setrvačníkem za super cenu
Oveřeno dle VIN vozidla
Zavolali mi a celou objendávku jsme prošli zda ještě něco nepotřebují

F.G. 37341 Hluboká nad Vltavou

25.01.2020

Dobrej a rychlej systém - vin, fotka třmenu
Za hodinu volali co je a není skladem
Druhý den doručeno
Sdílím a doporučuji
Super

P.B. 37005 České Budějovice

18.01.2020

Překvapila mě velká nabídka v expertním košíku
nízké ceny oproti konkurenci
Rychlé doručení
Kvalitně zabaleno

S.T. 67931 Sebranice u Boskovic

14.01.2020

kvalitní provedení
přesně na moje bávo jak prdel na hrnec
dobře zabaleno
v expertním košíku se nemám šanci vyznat je tam hroznejch možností co vybrat to nedávám objednal jsem doporučený díly
asi je fakt pro experty nebo mechaniky asi

M.F. 66444 Ořechov u Brna

06.01.2020

spojková sada oproti konkurenci o dva tisíce levnější
doprava zdarma
spokojenost doporučím dál
škoda že to robot taky neumí rovnou namontovat :)))

A.H. 27204 Kladno 4

03.01.2020

poslaly ro rychle
nemají prodejnu u nás v Kladně
eshop nemá menu s autama a součáskama
po objednávce mě volaly na telefon
udělal sem chybu v tom wim kodu

Z.O. 73951 Dobrá

01.01.2020

Super, fantazie
Nechápu jak to dělaj
Nemá nevýhody, jen výhody

J.K. 39001 Tábor

25.12.2019

nabídka jen na mé auto
vše pasovalo hned na poprvé
odborný personál, který Vám dokáže poradit
Rychlost doručení
žádné

F.T. 38293 Horní Dvořiště

19.12.2019

Opakovaný nákup a musím říct, že vše je bez problémů
Dobrá funkce je spojení objednávek do jedné dopravy
Objednáno ve středu, dorazilo až v pátek

Z.T. 53312 Chvaletice

14.12.2019

Brzdy zase brzdí jak za mlada
Doporučím všem
Kotouče moc těžký, nelze poslat zásilkovou

N.E. 79302 Lomnice u Rýmařova

11.12.2019

Dostala jsem tip od kámošky z FB
Vyzkoušela
Objednala
Funguje pasuje můžu z fleku dělat mechanika :DD
Dík

P.Š. 73564 Havířov

05.12.2019

Rychlost
bezva ceny
rychle dodané
Spojka pasovala skvěle a funguje bezvadně
-

Š.D. 75604 Nový Hrozenkov

04.12.2019

Manžety na starší BMW, které nikde jinde nemají - nebo jsem je nenašel
Nabízeli mně je u nás v autodílech jako individuální dovoz za 1000 korun kus a měsíc čekat
Na autorobotovi stojí 45 korun jedna dodáno druhý den
Pecka doporučím všem
Skvělá služby bez chyb

A.T. 46604 Jablonec nad Nisou

22.10.2019

potřeboval jsem levné díly
vybral sjem si nejlevnejší doporučený košík
Spokojenost, vše bylo super
Skvělá komunikace

P.P. 74706 Oprava

06.10.2019

rychlost a cena
vše ověřeno ještě po telefonu
jednoduchý výběr dle košíků jako laik jsme si vybrali co mi kluci doporučili
Spolehnutí
není si nač stěžovat

A.C. 46312 Liberec

10.03.2019

Široký sortiment
Zavolali mi a upřesnili jsme si objendávku
rychlé doručení
vše skvěle pasovalo
-

H.B. 10200 Praha

14.02.2019

Rychlost doručení
nízké ceny
ověření dle VINKA
nic

T.K. 50003 Hradec Králové

07.01.2019

Nacenění dílů přímo pro moje auto
Brzdy pasovali a fungují skvěle
Opraveno hned na poprvé, né jako u konkurence, že jsme je posílal zpět, jelikož neseděly
není co vytknout

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Odesláním formuláře uděluji souhlas společnosti ..., IČ: 000, se sídlem .... (dále jen "správce"), aby v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "Nařízení") a souvisejícími právními předpisy, zpracovávala manuálně i automatizovaně v elektronické formě mnou poskytnuté osobní údaje (jméno a příjmení, telefon, email).
Správce bude na základě tohoto souhlasu zpracovávat výše uvedené osobní údaje za účelem zasílání marketingových obchodních sdělení.
Získané osobní údaje, správce nehodlá poskytnout žádné fyzické nebo právnické osobě, orgánu veřejné moci ani jinému subjektu či třetím osobám. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země nebo mezinárodní organizaci. Kontaktní údaje (e-mailová adresa a telefonní číslo) budou použity k zasílání obchodních sdělení prostřednictvím externích nástrojů spolupracujících společností (zpracovatelé osobních údajů).
Osobní údaje budou u správce uloženy po dobu nezbytně nutnou k účelu zpracování, nejdéle však po dobu 5 let.
Svůj souhlas poskytuji dobrovolně s tím, že jej mohu kdykoliv odvolat na adrese info@ddddd.cz.
Beru na vědomí, že v případech a za podmínek stanovených Nařízením mám právo požadovat od správce přístup k mým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů k jinému správci.
Beru na vědomí, že mám:
• právo požádat správce o poskytnutí informace o zpracování mých osobních údajů,
• právo, aby správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se mě týkají,
• právo na doplnění neúplných osobních údajů s přihlédnutím k účelu zpracování,
• právo, aby správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se mě týkají a správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán některý z důvodů stanovených Nařízením,
• právo, aby správce omezil zpracování osobních údajů, v případech stanovených Nařízením,
• právo vznést námitku proti zpracování mých osobních údajů v případech stanovených Nařízením,
• právo získat osobní údaje, které se mě týkají, jež jsem poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci, aniž by tomu správce bránil, a to v případech stanovených Nařízením.
Dále beru na vědomí, že mám právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domnívám, že došlo k porušení právních předpisů v souvislosti s ochranou mých osobních údajů.